HYDRIVE-MOOTTORINPUHDISTUS NYT SUOMENOJAN AUTOHUOLLOSTA

Hydrive moottorinpuhdistusHydrive tarjous

Nyt tarjouksessa 60 € (normaalisti 120 €) HYDRIVE-moottorinpuhdistus autoosi. Voimassa 31.8.2021 asti. Tartu tähän tutustumistarjoukseen, niin huomaat, kuinka autosi toimii puhtaalla koneella.

”Ennen puhdistusta auto hylättiin katsastuksen päästömittauksessa, mutta puhdistuksen jälkeen savukaasupäästöt vähenivät 80 prosenttia ja auto voitiin hyväksyä jälkitarkastuksessa (…) auto kulkee 10 prosenttia pidemmälle jokaisella polttoainelitralla. ” Motor no. 12, 2017 (Ruotsi)

HYDRIVE-puhdistus antaa autollesi

  • pienemmän polttoaineenkulutuksen
  • paremman kiihtyvyyden
  • puhtaamman hiukkassuodattimen ja katalysaattorin
  • vähemmän korjaamokuluja
  • enemmän ympäristöystävällisyyttä.

 

Kaikki auton moottorit nokeutuvat ajan myötä, ja uudemmat autot nopeammin kuin vanhemmat. Tämä tarkoittaa, että autosi kuluttaa enemmän polttoainetta ja saastuttaa enemmän. Lyhyet ajoetäisyydet, kuten kaupunkiliikenteessä, eivät saa moottoria koskaan normaalilämpötilaan. Ajoneuvojen jatkuvasti kiristyvät päästövaatimukset paradoksaalisesti johtavat siihen että moottorit nokeentuvat yhä helpommin.

HYDRIVE- PUHDISTUKSEN TULOKSIA
Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta huomaa merkittävän parannuksen moottorin toiminnassa ja jopa 10% pienemmän polttoaineenkulutuksen.

HYDRIVE puhdistaa moottorin

RENKAIDEN VAIHTO JA KAUSISÄILYTYS ESPOOSSA

Renkaiden vaihto ja kausisäilytys 109 € Suomenojalla

Renkaiden vaihto ja kausisäilytys yhteensä 109 €. Hinta sisältää pesun, vakuutuksen ja kuntotarkastuksen.

HANKOOK VENTUS PRIME3 -KESÄRENKAAT ASENNETTUNA SUOMENOJALTA

Ventus Prime3 renkaat asennettuna Suomenoja

Lyhennä jarrutusmatkaasi Hankookin Ventus-tuoteperheen uusimmilla Premium Comfort -luokan kesärenkailla, joilla saat optimaalisesti toimivassa tasapainossa suorituskykyä, ajomukavuutta, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä erittäin hyvällä hinta-laatu-suhteella. Tämä kesärengas on pärjännyt testeissä erinomaisesti. Ventus Prime3 on voittanut Autobildin kesärengastestin peräti kaksi kertaa vuosina 2016 ja 2018. Myös käyttäjäarvosteluissa korostuu tyytyväisyys laadukkaisiin Ventus Prime3 -renkaisiin.

Hanki uudet kesärenkaat autoosi helposti ja kätevästi asennettuna yhdellä kertaa Suomenojan Autohuollosta vaikka huollon yhteydessä.

Alla esimerkkinä yleisimpiä rengaskokoja. Hinta sisältää vaihtotyön ja vanhojen renkaiden kierrätysmaksun. Sopivat rengaskoot ovat yleensä merkitty rekisteriotteeseen. Myös vanhojen renkaidesi kyljestä löytyy kokomerkintä, ja mekin voimme selvittää merkin ja mallin perusteella sopivan rengaskoon. Myös muita kokoja löytyy.

  • 195 / 65 R15 – 390 eur
  • 205 / 55 R16 – 420 eur
  • 225 / 50 R17 – 630 eur

Meidän kautta myös edullisemmat Kapsen ja Powertrack renkaat, kysy tarjous.

SIJAISAUTON VUOKRAUS

Sijaisauto - ja matka jatkuu

Vuokraa huollon ajaksi sijaisauto. Tarjolla on manuaali- ja automaattivaihteisia vaihtoehtoja. Isompaa tavaratilaa tarvitsevalle valikoimastamme löytyy Nissan Kubistar.

Huollamme kaikkia automerkkejä mm.